Werkplekbeheer

Home » Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer is interessant voor bedrijven die het server- en/of netwerkbeheer hebben uitbesteed of gecentraliseerd. Echter blijft er vaak een behoefte voor het beheer van de werkstations en randapparatuur. Persoonlijk contact en een vaste contactpersoon die u direct te woord staat bij problemen. Dat is wat ICT Roermond voor u kan betekenen.


ICT Roermond kan buiten het werkplekbeheer ook bemiddelen tussen u en de leverancier van andere hardware of software. U ervaart problemen met het netwerk en u heeft een aparte netwerkbeheerder? Dan nemen wij contact op voor u. Heeft u geen eigen netwerkbeheerder? Dan lost ICT Roermond het probleem vaak gewoon zelf op. Technische problemen met bedrijfsspecifieke software? Dan kan ICT Roermond voor u contact opnemen. Zo wordt u niet overvallen met allerlei technische termen en kunt u zich focussen op wat belangrijk is, uw werk.


Zoals u merkt biedt ICT Roermond meer dan alleen werkplekondersteuning. ICT Roermond probeert zijn klanten te ontzorgen en alle leveranciers en diensten samen te trekken tot een geheel. Elk bedrijf heeft zijn specialisme en het is fantastisch als u van ieder zijn beste kwaliteiten gebruik kunt maken.

Wij werken met passie!

ICT Roermond voert zijn werk met passie uit. Als u een IT bedrijf zoekt dat hun werk met dezelfde passie uitvoert als u, dan bent u bij ICT Roermond aan het juiste adres!IT Support
Met een nuchtere kijk op IT lost ICT Roermond uw IT vraagstukken snel op. Zonder lastige taal en moeilijke oplossingen.
Bemiddelen
Geen zin in lange wachttijden bij helpdesks? Technische handelingen uitvoeren waar u niet zeker van bent? Laat ICT Roermond voor u IT problemen oplossen, ook als ze van een andere leverancier zijn.
IT dat werkt!
ICT Roermond gaat voor oplossingen die werken. Een oplossing afgestemd op, en wellicht uniek voor, uw organisatie.
 
 

Kennis maken?


Wilt u ook ontdekken of onze bedrijven een klik hebben? ICT Roermond maakt graag kennis met u! 
Samen bespreken wij de mogelijkheden, wensen en opties.


Hosted Exchange

Wilt u een e-mailadres met uw eigen domeinnaam? Of heeft u al een domein maar is uw huidige e-mailconfiguratie niet meer toereikend? Dan is Hosted Exchange de oplossing! Alle voordelen van Microsoft Exchange zonder de dure aanschafkosten van een server en een licentie. U kunt contacten, afspraken en e-mail delen met uw gehele organisatie. Alles wordt veilig opgeslagen in de Cloud met een opslagruimte van wel 50GB per e-mailbox. Overal ter wereld beschikbaar op elk apparaat.

Werken in de Cloud

ICT Roermond biedt twee Cloud diensten aan. Cloud back-up en Cloud opslag. Cloud back-up is ideaal om een Cloud kopie te maken van uw data. Wilt u echt werken in de Cloud? Dan is Cloud opslag het antwoord. Er komt veel bij kijken om alle data naar de Cloud te plaatsen, daarom gaan wij graag vrijblijvend met u om de tafel zitten om u te adviseren.

Bellen via VOIP

Bellen via het internet valt vaak vele malen goedkoper uit dan via analoge lijnen zoals die van KPN. De behoefte voor dure telefooncentrales vervallen en de telefoontoestellen worden rechtstreeks door de VOIP leverancier aangestuurd. Bundelt u de mobiele telefonie? Dan vervallen ook de dure doorschakelkosten. Dit kan zorgen voor een besparing tot 40%. Wilt u weten VOIP voor u kan betekenen? ICT Roermond gaat graag met u in gesprek voor een vrijblijvende offerte.

Adhoc beheer of RMM?


IT beheer kan met verschillende aanpakken een prachtig resultaat opleveren. ICT Roermond biedt naast ad hoc beheer ook Remote Monitoring & Management (RMM) aan. ICT Roermond monitort uw systemen 24 uur per dag voor een vast bedrag per maand. Door het continu monitoren van uw hard- en software kan ICT Roermond problemen pro-actief detecteren en oplossen.