ZO GOED, U VOELT ZICH IN DE WOLKEN

Cloud opslag kan veel voordelen bieden voor vrijwel elke locatie. Er zijn verschillende vormen van werken in de Cloud en ICT Roermond biedt er drie aan. Met deze drie vormen kunnen we vrijwel elke ondernemer van dienst zijn.

Cloud back-up maakt puur back-ups van uw data naar de cloud. Dit is ideaal als u een file-server of NAS heeft waarvan u een backup wilt maken. Cloud opslag synchroniseert uw data naar de Cloud maar ook naar verschillende apparaten. Net zoiets als Onedrive of Google Drive maar dan met de voordelen dat uw data in Nederland opgeslagen staat. Ook worden er, in tegenstelling tot de twee voorgenoemde, back-ups gemaakt van uw data en kunt u d.m.v. rechten data scheiden tussen medewerkers of afdelingen.

Ook is ICT Roermond leverancier van OnWorx. Deze online werkplek zorgt ervoor dat u van vrijwel elke computer, ongeacht van het besturingssysteem of hardware specificaties, in kunt loggen op uw werkplek. Uw data en software staat dan online opgeslagen en hoeft u helemaal nergens naar om te kijken.

 • Flexibel werken

  Door uw data in de cloud op te slaan kunt u werken van verschillende apparaten en computers. Zo bent u niet meer aan uw kantoor gebonden.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Verhoog de productiviteit

  Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ICT Roermond zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

 • Altijd veilig

  Lokaal kunt u uw data nog zo goed opslaan er zijn altijd factoren, zoals brand en blikseminslag, die u niet kunt beheersen. Uw data opslaan in de cloud is een goed alternatief of toevoeging van uw bestaande back-up schema.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van ICT Roermond zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

Uw IT verdient een professional van ICT Roermond. Plan een gesprek

IT oplossingen

DE DIENSTEN VAN ICT ROERMOND

 • Advies

  Welke vorm van cloud werken past bij u? Of is lokaal opslaan toch beter? ICT Roermond adviseert u graag in de mogelijkheden.

 • Veilig

  Uw bestanden worden op een streng beveiligde server opgeslagen. De verbinding is versleuteld en optioneel is IP filtering mogelijk. Daarnaast staan alle servers veilig in Nederland.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit. Zei het in de hoeveelheid data of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van ICT Roermond meegroeien.

 • Onworkx

  Een werkstation volledig in de Cloud. Voor een vast bedrag per maand de beveiliging, back-up en dataopslag geregeld.

 • Cloud back-up

  Back-up alle documenten van uw NAS of file-server naar de Cloud. Ideaal als u uw bestanden al centraal opslaat in uw netwerk en een waardevolle toevoeging op lokale back-ups.

 • Cloud opslag

  Synchroniseer alle data van uw werkstations direct naar de cloud. Data selectief delen met afdelingen of personen en back-ups tot 7 jaar. Geen investering voor een server nodig.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? ICT Roermond adviseert u graag.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

ICT Roermond maakt uw IT

VEILIGER STABIELER EFFECTIEVER BETAALBAAR

Schaalbare oplossingen voor bedrijven.
onze zekerheden

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER

 • Vast aanspreekpunt

  Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. Ook als ze niet bij ICT Roermond zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT behoefte.

 • Vakjargon?

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers, maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpelijke taal, wel zo makkelijk!

 • IT dat werkt!

  Het klinkt zo logisch maar we zien het zo vaak anders. Hoe eenvoudiger de oplossing, des te functioneler.

 • Totaaloplossing

  ICT Roermond is een totaaloplossing voor ZZP’ers en kleinbedrijven. Een totaaloplossing in IT support, Cloud oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerkingsverband is niets belangrijker dan duidelijkheid. In de afspraken, de werkzaamheden, maar ook in de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ICT Roermond.
Ontdek wat wij voor u kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe ICT Roermond uw IT omgeving kan optimaliseren.

 • Al het goeds begint met koffie

  We gaan met u in gesprek om te kijken welke cloud oplossing bij uw bedrijf past.

 • Aan de slag

  Bij akkoord implementeren we de cloud oplossing in uw bedrijf.

 • Een nieuwe IT ervaring

  Uw data veilig in de cloud, geen zorgen meer over uw data en de back-ups ervan. U kunt zich focussen op uw werk. Wij focussen ons op uw cloud back-ups.

Deze website is beschermd met Google Recaptcha. Google's privacyverklaring en voorwaarden zijn van toepassing.