Website

Home » Website

Webdesign

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website. En dat is voor een goede reden! Alles is tegenwoordig op internet te vinden en uw bedrijf hoort daar ook tussen. Uw website presenteert uw bedrijf online en laat uw klanten zien wat uw bedrijf doet en levert. Zoals elke eerste indruk moet ook die van uw website goed zijn.

Dit kan alleen als uw website professionaliteit uitstraalt en goed in elkaar is gezet. ICT Roermond werkt met WordPress, een van ’s werelds meest vooraanstaande content management systemen waarop websites gebaseerd worden. Samen met u bespreken wij de wensen, de mogelijkheden en het ontwerp. Hierna gaat ICT Roermond aan de slag met het maken van een concept ontwerp voor uw nieuwe website.

De websites van ICT Roermond zijn geschikt voor alle apparaten en schalen de inhoud zodat het zelfs op het kleinste scherm goed weergegeven wordt. Alle websites gemaakt door ICT Roermond worden beveiligd met een SSL certificaat. Dit is vooral van belang als u via uw website veel persoonsgegevens ontvangt. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle gegevens tussen de pc van de klant en uw website versleuteld worden verstuurd. Buiten dat uw website die er goed uit komt te ziet moet de website ook goed vindbaar zijn. ICT Roermond helpt u met de content van de website zo te schrijven dat deze geoptimaliseerd is voor Google.
Responsive Ontwerp
Een website die goed wordt weergegeven op alle apparaten.
Zoekmachine Vriendelijk
Een goed ontwerp en sterke content zorgen ervoor dat u het maximale kunt halen uit organische zoekresultaten.
Verhoog Je Omzet
Een persoonlijke touch i.c.m. een professionele website staat garant voor een goed resultaat.

Ik wil informatie


Wilt u een vrijblijvend gesprek over onze webdiensten? Vul dan het onderstaand contact- formulier in. Voor vragen per e-mail verwijzen wij u naar de contactpagina.


Portfolio

Kenmerken van een website bij ICT Roermond

imgWebsites worden beveiligd met een SSL certificaat


Contactformulieren voor snelle contact methodes.


Integratie van Google Maps


Zoekmachinevriendelijk ontwerp en content.


Een website die goed wordt weergegeven op alle apparaten.