VOIP

Home » VOIP

Bellen met VOIP

VOIP staat voor Voice Over IP. Oftewel spraak via het internet. Bij VOIP heeft u geen analoge of ISDN lijnen meer nodig. Bij ICT Roermond heeft u de keuze om uw huidige telefooncentrale te koppelen aan VOIP of te kiezen voor Hosted VOIP. Bij Hosted VOIP vervalt de behoefte aan een telefooncentrale. Via een web portaal kunnen eenvoudig doorschakelingen en belgroepen worden toegekend.


ICT Roermond biedt ook geografische nummers aan (bijv. 0475). Zo kunt u, zonder een vast toestel te hebben, de professionele uitstraling hebben van een geografisch nummer. Bij ICT Roermond betaald u ook alleen naar gebruik. Belt u niet veel? Dan is uw rekening ook laag. Met VOIP van ICT Roermond betaalt u nooit meer dan nodig.

Werkt VOIP overal?

Kortgezegd; Ja! ICT Roermond hanteert een belasting van 120 kb/s download en 120 kb/s upload per actief telefoongesprek via VOIP. Op vandaag hebben zelfs de langzaamste verbindingen een snelheid van 10 Mbit download en 2 Mbit upload. Met deze gegevens kunnen er rustig 10 mensen bellen via deze internetverbinding.

Uit ervaring ziet ICT Roermond dat met name bij industriële gebieden er verbindingen zijn die slechter scoren dan het minimum of erg fluctueren in snelheid. Wilt u er zeker van zijn dat VOIP de juiste keuze voor u is? Neem contact op voor meer informatie.

Kenmerken van VOIP

Vergroot uw bereikbaarheid
Met eindeloze mogelijkheden van belgroepen, doorschakelingen en integratie van mobiele telefonie verkleint u de kans dat u gesprekken mist. Mist u toch nog een gesprek? Dan ontvangt u de voicemail in uw inbox.
Bespaar op uw telefoonkosten
Door afscheid te nemen van de analoge technologie kunt u tot 40% besparen op uw telefoonkosten als u overstapt op VOIP.
Kostenneutraal overstappen
Geen dure telefooncentrale of andere investeringen noodzakelijk. Bij ICT Roermond kunt u kostenneutraal overstappen op VOIP.
 
 

Schaalbaar voor elk bedrijf

Bent u een ZZP’er met een wens voor een geografisch (bijv. 0475) nummer zonder de hoge doorschakelkosten? Of heeft u een grotere organisatie met behoefte aan belgroepen, integratie van mobiele telefoon, keuzemenu’s en openingstijden? VOIP biedt het u allemaal.

Vergroot uw bereikbaarheid

Met VOIP bent u niet meer gebonden aan een locatie zoals met een analoge verbinding. Thuiswerken wordt eenvoudiger en als u niet bij uw vaste telefoon in de buurt bent kunt u door middel van belgroepen en doorschakelingen altijd bereikbaar blijven. Toch even geen telefoontje omdat u in een vergadering zit? Met voicemail-to-mail krijgt u direct een geluidsfragment van de voicemail in uw inbox.

Geen telefooncentrale nodig

Met VOIP heeft u geen telefooncentrale meer nodig. De kosten voor het aanschaffen van zo’n telefooncentrale, die nodig is bij traditionele telefonie, komen dus te vervallen. Heeft u al een telefooncentrale en wilt u die graag behouden? ICT Roermond biedt modules waarmee u uw telefooncentrale kunt omzetten naar een VOIP centrale. 

Geen investering nodig

Laat u informeren over de mogelijkheden van het overstappen naar VOIP. Bij ICT Roermond kunt u kostenneutraal overstappen. U hoeft geen investeringskosten te maken om te beginnen met besparen op uw telefoonkosten.