Blog

Diensten Nieuws

Vanaf nu: 3rd Party Patch management bij RMM dienst van ICT Roermond!

Vanaf nu is ICT Roermond ook in staat om bij applicaties van derden het patch management (3rd party patch management) te voorzien. Door applicaties van derden te kunnen updaten, samen met de Windows Updates die al door ICT Roermond worden beheert, kunt u zorgeloos gebruik maken van uw computer. Dit geeft zekerheid en verhoogd de continuïteit.

Waar ICT Roermond alleen in OS-patch management kon voorzien, het updaten van uw besturingssysteem, kunnen we nu ook applicaties van derden updaten en zelfs installeren. Hierdoor hoeft u haast nergens meer naar om te kijken en kunt u er vanuit gaan dat applicaties zoals Java, Adobe Reader, Mozilla Firefox en Google Chrome altijd up-to-date zijn.

Daarnaast kunnen we een profiel opstellen voor uw organisaties dat ervoor zorgt dat bij het toevoegen van een nieuw werkstation de basissoftware gelijk blijft. Denk bijvoorbeeld aan de webbrowser en pdf lezer, maar ook archiveringssoftware zoals 7zip. Zo heeft iedereen een standaard set tools bij handen die gelijk zijn op alle werkstations. Door de software (deels) te standaardiseren kunt u de productiviteit verhogen want iedereen heeft altijd alle benodigde tools om handen!

Klinkt u dit ook zo mooi in de oren? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met ICT Roermond. Hierin kunnen we u rustig uitleggen wat onze RMM dienst voor u kan doen. Voor slechts een paar euro per maand per werkstation kunt u uw gehele IT laten beheren door de professionals van ICT Roermond. Dit geeft u rust en zekerheid en verhoogt uw productiviteit en continuïteit!