Thuisnetwerk

ICT Roermond legt thuisnetwerken aan en kan deze voor u onderhouden en upgraden. Bekabeld netwerk of WiFi, ICT Roermond pakt het allemaal voor u aan.

Ook het installeren van een netwerk of wifi printer is geen enkel probleem. Bestanden delen tussen meerdere computers of het aanleggen van een NAS server behoort allemaal tot de diensten die ICT Roermond aanbiedt. Naast centrale opslag van bestanden is een NAS een geweldig product om films en foto’s te streamen naar een TV.

 
Bekabeld netwerk
Een bekabeld thuisnetwerk is het snelst en het meest betrouwbaar. ICT Roermond adviseert u over de mogelijkheden.
WiFi
ICT Roermond creëert een draadloos netwerk met optimale dekking. Zo bent u ervan verzekerd dat uw netwerk stabiel werkt en goed is beveiligd.
NAS server
Centrale opslag voor uw bestanden én films streamen naar uw TV. Dit kan allemaal geregeld worden met een NAS.
 
 

Hoe gaan wij te werk?

Als u een afspraak maakt met ICT Roermond komen wij bij u een inventarisatie maken van de huidige netwerkapparatuur. Wellicht heeft u alles al in huis om het thuisnetwerk te creëren dat u wenst. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte waarin wij uitleggen hoe wij het probleem willen oplossen. Bij akkoord voeren wij de werkzaamheden voor u uit en heeft u een stabiel thuisnetwerk.

 
Maak een afspraak
Wij komen bij u aan huis uw netwerkapparatuur inventariseren en maken een vrijblijvende offerte op.
Vrijblijvende offerte
U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte hoe wij het probleem willen oplossen. Bij ICT Roermond is vrijblijvend, écht vrijblijvend!
Zorgeloos internetten
Zodra ICT Roermond klaar is kunt u zorgeloos internetten overal in huis.