Systeembeheer

Home » Systeembeheer

Systeembeheer

Voor veel bedrijven in het MKB is een eigen IT-er in dienst nemen geen optie. Echter wilt u wel graag een vast aanspreekpunt en een bekend gezicht over de vloer. Dit kan ICT Roermond u bieden. ICT Roermond werkt standaard op afroep zonder enige verplichting.

 

De diensten van ICT Roermond zijn zeer breed. ICT Roermond levert naast systeem- en werkplekbeheer ook netwerkbeheer, NAS-servers, software, hardware, clouddiensten (zoals Cloudopslag en back-up), VOIP en Microsoft Exchange voor uw e-mailverkeer. Onze diensten zijn zo ingericht dat wij klanten van ZZP tot MKB (+/- 10 werkstations) volledig kunnen ontzorgen.

 

Natuurlijk bestaat de kans dat u al een of meer van deze diensten afneemt bij een ander bedrijf. U bent bij ICT Roermond niet verplicht tot overstappen. ICT Roermond kan de ondersteuning voor u uit handen nemen. ICT Roermond neemt dan namens u contact op als u problemen ervaart, zodat u zich volledig kunt focussen op uw werk.

Wij werken met passie!

ICT Roermond voert zijn werk met passie uit. Als u een IT bedrijf zoekt dat hun werk met dezelfde passie uitvoert als u, dan bent u bij ICT Roermond aan het juiste adres!IT Support
Met een nuchtere kijk op IT lost ICT Roermond uw IT vraagstukken snel op. Zonder lastige taal en moeilijke oplossingen.
Snelle responsetijden
Snelle responsetijden en korte communicatie lijnen. U staat direct in contact met uw eigen It’er.
Zorgeloos werken
ICT Roermond kan voor u alle IT vraagstukken oppakken en oplossen. Ook als het een product is van een andere leverancier. Zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken! 
 
 

Kennis maken?


Wilt u ook ontdekken of onze bedrijven een klik hebben? ICT Roermond maakt graag kennis met u! 
Samen bespreken wij de mogelijkheden, wensen en opties.

Hosted Exchange

Wilt u een e-mailadres met uw eigen domeinnaam? Of heeft u al een domein maar is uw huidige e-mailconfiguratie niet meer toereikend? Dan is Hosted Exchange de oplossing! Alle voordelen van Microsoft Exchange zonder de dure aanschafkosten van een server en een licentie. U kunt contacten, afspraken en e-mail delen met uw gehele organisatie. Alles wordt veilig opgeslagen in de Cloud met een opslagruimte van wel 50GB per e-mailbox. Overal ter wereld beschikbaar op elk apparaat.

Werken in de Cloud

ICT Roermond biedt twee Cloud diensten aan. Cloud back-up en Cloud opslag. Cloud back-up is ideaal om een Cloud kopie te maken van uw data. Wilt u echt werken in de Cloud? Dan is Cloud opslag het antwoord. Er komt veel bij kijken om alle data naar de Cloud te plaatsen, daarom gaan wij graag vrijblijvend met u om de tafel zitten om u te adviseren.

Bellen via VOIP

Bellen via het internet valt vaak vele malen goedkoper uit dan via analoge lijnen. De behoefte voor dure telefooncentrales vervallen en de telefoontoestellen worden rechtstreeks door de VOIP leverancier aangestuurd. Bundelt u de mobiele telefonie? Dan vervallen ook de dure doorschakelkosten. Dit kan zorgen voor een besparing tot 40%. Wilt u weten VOIP voor u kan betekenen? ICT Roermond gaat graag met u in gesprek voor een vrijblijvende offerte.

Adhoc beheer of RMM?


IT beheer kan met verschillende aanpakken een prachtig resultaat opleveren. ICT Roermond biedt naast ad hoc beheer ook Remote Monitoring & Management (RMM) aan. ICT Roermond monitort uw systemen 24 uur per dag voor een vast bedrag per maand. Door het continu monitoren van uw hard- en software kan ICT Roermond problemen pro-actief detecteren en oplossen.