Remote Monitoring en Management

Home » Remote Monitoring en Management

Remote Monitoring en Management

Remote Monitoring en Management (RMM) is een proactieve manier om uw IT te beheren. In plaats van ad-hoc beheer wordt er niet meer gewacht tot er problemen zijn, maar worden deze aangepakt bij het eerste signaal van problemen. Hierdoor wordt downtime geminimaliseerd en de continuïteit gewaarborgd.

 

Een computer gaat zelden kapot zonder signalen. Over het algemeen is een verslechtering in prestaties merkbaar, het niet meer kunnen installeren van (Windows) Updates, antivirussoftware waarbij beschermingsmodules uitvallen en/of fouten op de harde schijf. Of in het geval van servers; trage verbindingen met databases, langzaam openen van netwerkbestanden of het uitvallen van services.

 


De RMM software verzameld continu systeeminformatie waarop ICT Roermond waarschuwingen instelt. Zo wordt ICT Roermond gewaarschuwd bij afwijkende situaties. Wij kunnen een uniek profiel instellen voor elk type apparaat zoals een server, werkstation en laptop. Dit stelt ons in staat uw apparaten nauwkeurig te monitoren en op tijd in te grijpen voordat zich downtime voordoet.

 


Buiten alle nuttige data waardoor ICT Roermond continu een duidelijk beeld van uw IT heeft is er ook nog een beheer kant aan de RMM, de management zijde. Zo kan ICT Roermond ook een managed antivirus inzetten. Waardoor ICT Roermond de scans kan beheren en ook direct updates krijgt van de realtime beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan het uitvallen van de antivirus engine of het vinden van een bedreiging. Daarnaast zijn ook bijzondere waarschuwingen in te stellen zoals bij het installeren van software op de computer en het aansluiten van USB opslag apparaten. Zo kan ICT Roermond uw IT beheren zonder direct alle bevoegdheden af te nemen op uw werkstations.

Kennis maken?


Wilt u ook ontdekken of onze bedrijven een klik hebben? ICT Roermond maakt graag kennis met u! 
Samen bespreken wij de mogelijkheden, wensen en opties.


Verlaag downtime en waarborg de continuiteit

Detecteer problemen voordat ze downtime veroorzaken. Door hard- en software 24/7 te monitoren heeft ICT Roermond altijd een duidelijk beeld van uw IT. Pro Actief Beheer
Door de RMM software kan ICT Roermond problemen vaststellen voordat er downtime optreedt.
Managed Antivirus
De antivirus module zorgt ervoor uw computer beveiligd blijft. ICT Roermond ontvangt direct een signaal bij gevonden bedreigingen.
Patch Management
Mis nooit meer belangrijke beveiligingspatches. Inbegrepen bij de RMM dienst worden Windows patches voor u geïnstalleerd.
 
 


One Click Support
Heeft u een vraag of probleem? Vraag snel ondersteuning via onze support icoon op de taakbalk.
Tickets
Alle vragen en problemen worden gelogd in ons ticket systeem. U kunt hiervan een overzicht opvragen zodat u ziet wat ICT Roermond voor u heeft betekend.
Windows, Linux en MacOS
Heeft u een Windows werkstation en Linux server? De RMM dienst van ICT Roermond werkt op Windows, Windows Server, Linux en MacOS.
 
 

Adhoc beheer of RMM?


IT beheer kan met verschillende aanpakken een prachtig resultaat opleveren. ICT Roermond biedt naast ad hoc beheer ook Remote Monitoring & Management (RMM) aan. ICT Roermond monitort uw systemen 24 uur per dag voor een vast bedrag per maand. Door het continu monitoren van uw hard- en software kan ICT Roermond problemen pro-actief detecteren en oplossen.