ICT Roermond is in 2015 opgericht door Richard Reinders. Richard heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het repareren, installeren en onderhouden van computers, netwerkapparatuur en randapparatuur. Het motto van ICT Roermond is: “IT dat werkt”. Zo voert Richard en dus ICT Roermond ook zijn oplossingen. Oplossingen moeten zo simpel mogelijk zijn, alleen dan wordt er een IT omgeving gecreëerd die functioneel is. Elke oplossing bij ICT Roermond is er een op maat.

Buiten oplossingen die werken gelooft ICT Roermond in transparantie. Transparantie in de werkzaamheden die wij uitvoeren en in de kosten die wij in rekening brengen. Niets is belangrijker dan duidelijkheid, alleen dan kun je prettig samenwerken. Duidelijke afspraken, duidelijke uitleg en duidelijke facturen.

ICT Roermond biedt zijn diensten aan particuliere gebruikers, ZZP’ers en kleinbedrijven. Hierop zijn alle diensten afgestemd. ICT Roermond probeert totaaloplossingen te bieden. Dit kunt u terug zien in onze diensten. U kunt bij ons terecht voor systeembeheer, netwerkbeheer, VOIP bellen, cloud opslag, cloud back-up, remote support en webdesign. Dit betekend natuurlijk niet dat u verplicht bent al deze diensten bij ons af te nemen. Heeft u een andere oplossing voor bijvoorbeeld telefonie? Ook hier kunnen wij u bij begeleiden en ondersteunen.

Maak vrijblijvend kennis met ICT Roermond. Wilt u weten of onze diensten af te stemmen zijn op uw bedrijf? Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geen herhaaldelijke telefoontjes, geen lastige mailtjes, gewoon kennismaken.