Computer reparatie

Computer reparatie van ICT Roermond repareert alle hardware en software problemen van uw computer of laptop. Programma’s die het niet starten of een foutmelding geven, trage (opstartende) computers en Windows foutmeldingen zoals Blue Screens. Ook kan ICT Roermond u helpen met apparatuur dat het niet meer doet zoals printers, monitoren en andere randapparatuur.

 
 

Software problemen

Aan een computer kan helaas veel fout gaan. Tegenwoordig hebben wij allerlei software op de computer staan die elk updates ontvangen. Daarnaast ontvangt u ook Windows updates en zo ook automatisch driver updates. Waar iets geïnstalleerd wordt kan iets mis gaan, zo ook met updates. Daarnaast verzameld u over de jaren heen een groot aantal tijdelijke bestanden die ervoor kunnen zorgen dat uw computer trager wordt en minder stabiel werkt. Ook virussen en ongewenste software kan uw systeem beïnvloeden. ICT Roermond kan u daarmee helpen. Wij leveren alle soorten antivirussoftware die ervoor kan zorgen dat uw computer veilig en beschermd blijft. Door onze jarenlange ervaring is ook het opschonen van uw computer en het verhelpen van softwareproblemen geen enkel probleem.

 
 
Windows
Problemen met Windows zijn zeer frustrerend. ICT Roermond lost deze problemen voor u op. Van opstartproblemen tot Blue Screens, ICT Roermond helpt u op weg.
Installatie
Het installeren van software kan erg overweldigend zijn. Voor ICT Roermond is dit gelukkig niet zo. Bespaar u veel kopzorgen en problemen en laat nieuwe softwarepakketten door ons installeren.
Ongewenste software
Niet alle software is gewenst. Denk aan malware, virussen of die vervelende toolbars. ICT Roermond verwijderd deze vervelende stukjes software voor u.
Leveren
ICT Roermond kan tegen aantrekkelijke prijzen software leveren zoals Windows, Microsoft Office & Microsoft Office 365 en antivirussoftware van vrijwel elk merk. Omdat wij de software digitaal leveren hebben wij altijd alles bij ons!
 
 
 
 
 
 

Hardware problemen

De fysieke componenten van uw computer, alles wat tastbaar is, heet hardware. Veel van deze onderdelen hebben behoorlijk wat te verduren als u met de computer werkt. Denk bijvoorbeeld aan harde schijven of ventilatoren. Deze componenten draaien voortdurend op hoge toeren en zijn dus erg aan slijtage onderhevig. ICT Roermond repareert uw computer en vervangt de defecte onderdelen. Ook is een defect onderdeel vaak een goed moment om een upgrade uit te voeren. Waarom het onderdeel vervangen als het upgraden uw computer beter maakt? Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat een reparatie snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

 
 
Onderzoeken
De eerste stap tot probleem oplossing. ICT Roermond localiseert het probleem en brengt u een vrijblijvende offerte uit voor de reparatie.
Repareren
ICT Roermond vervangt defecte hardwareonderdelen van uw computer. Van een defecte CMOS batterij tot SSD’s, harde schijven en CPU’s.
Upgraden
Een desktop pc of laptop is eenvoudig up te graden met bijvoorbeeld: met meer geheugen, een videokaart of een SSD. ICT Roermond voert dit snel en vakkundig voor u uit.
Schoonmaken
Ook al doet u computer of laptop het nog prima, is het verstandig hem regelmatig schoon te laten maken. Stof kan voor veel narigheid zorgen. Een simpele schoonmaakbeurt kan dit verhelpen!