Cloud Opslag

Cloud opslag houdt in dat u bestanden opslaat op het internet (ook wel de Cloud genoemd). Deze bestanden staan op een gereserveerd stukje ruimte op een server die alleen voor u toegankelijk is. Bestanden opslaan in de Cloud brengt vele voordelen met zich mee. Cloud opslag van ICT Roermond is direct een back-up methode. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat u bestanden kwijt raakt.

 
 
 

Natuurlijk houden de voordelen hier niet op. Alle Cloud servers waarvan ICT Roermond gebruikt maakt staan in Nederland. Uw bestanden blijven dus altijd beschermd onder de Nederlandse Privacywetgeving. Dat is wel zo’n prettig gevoel voor u en uw klanten! Met Cloud opslag is het ook erg eenvoudig om bestanden te delen met andere computers en gebruikers binnen uw bedrijf.

 
 
 

Cloud Back-up

Cloud back-up is uitermate geschikt voor bedrijven die alle data op een centrale locatie opslaan. Dit kan een computer, file server of NAS-server zijn. De lokale gegevens worden automatisch geback-upt naar de Cloud. Versiebeheer is mogelijk, afhankelijk van de bron van de data, zodat u zelf eerdere versies van een specifiek bestand kunt herstellen.

 
Veilig in de Cloud
Alle belangrijke bestanden veilig in de cloud. Zo raakt u nooit meer iets kwijt.
Centrale Opslag
Cloud back-up is geschikt voor het back-uppen van een centrale opslag zoals een werkstation, file server of NAS-server.
Veilig
Cloud Back-up is uitbreidbaar met zodat de bestanden ook beschikbaar zijn op uw smartphone. (IOS, Android en Windows)
Automatische Back-ups
Automatische back-ups volgens een samengesteld back-up schema.
 
 

Cloud Opslag

Cloud opslag is meer dan alleen gegevens opslaan in de Cloud. Een vooraf geselecteerde map in de verkenner wordt realtime gesynchroniseerd met de server. Vervolgens controleert de server of er meerdere gebruikers zijn die toegang mogen hebben tot dat bestand en synchroniseert de server dit bestand met die gebruikers. Zo kunnen er mappen aangemaakt worden zoals Directie; Administratie en Algemeen waaraan rechten toegekend kunnen worden per gebruiker. Zo is er geen behoefte meer aan een dure server. Op de Cloud server worden elke 6 uur back-ups gemaakt van uw data. Dat maakt Cloud Opslag zelfs ransomeware proof!

 
Schaalbaar
Cloud opslag van ICT Roermond is volledig schaalbaar naar uw onderneming.
IP filtering
Alleen toegang vanaf vooraf afgesproken locaties. Zo kan niemand anders bij uw data.
Veilig
De server is zelf beveiligd met een antivirus die alle data scant zodat geen virussen mee geüpload worden.
Automatische Back-ups
Elke 6 uur wordt er automatisch een back-up gemaakt van alle geüploade bestanden.
 
 

Cloud Archief

Cloud Archief is een extensie van Cloud Opslag. Dit is ideaal voor ondernemers die grote hoeveelheden data hebben dat bewaard moet blijven. Deze data wordt alleen in de Cloud opgeslagen en belast daarom uw werkstation en netwerk niet meer. Deze data wordt tenminste 7 jaar voor u bewaard.

 
Veel Data
Ideaal voor grote hoeveelheden data.
Veilig Opgeslagen
Volledige opgeslagen in de cloud.
Zorgeloos Werken
Geen belasting voor uw netwerk of werkstations.
Automatische Back-ups
De bestanden opgeslagen bij Cloud Archief worden tot 7 jaar voor u bewaard.
 
 
Wilt u weten of onze back-up oplossing past binnen uw organisatie? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.