Antivirussoftware

Iedereen weet wat een antivirusprogramma doet. Het houd virussen en andere kwaadaardige software buiten de deur. Zakelijk is een goede antivirus een basisbehoefte. U bent afhankelijk van uw computer voor de simpele dingen als e-mailen met uw klanten maar ook voor het factureren en andere zakelijke werkzaamheden. De beveiliging is met iets simpels als een goede antivirus al vele malen te verbeteren. Maar wat nu als u meerdere gebruikers heeft? Of uw personeelsbestand erg wisselt door bijvoorbeeld seizoenswerk?

 
 
Vast aantal licenties
U heeft een vast aantal werkstations, wanneer uitbreiding of krimpen onwaarschijnlijk is, en wilt een degelijke beveiliging. Dan kunt u kiezen voor een jaarabonnement met een vast aantal licenties. U kunt kiezen voor 1, 3, 5 of 10 werkstations.
Variabel aantal licenties
Variëren uw medewerkers veel door bijvoorbeeld seizoenswerk? Betaal dan niet meer te veel voor licentiekosten! Door uw antivirus abonnement op contractbasis af te nemen heeft u een variabel contract waarbij u alleen betaald over de in gebruik zijnde abonnementen. Uitbreiden of krimpen kan zonder heractivering of herinstallatie of de te behouden werkstations.